Cum poti obtine o evaluare ANEVAR in 3 pasi simpli?

1. Completeaza formularul

Trebuie sa completezi formularul pentru ca noi sa intelegem ce trebuie evaluat, dureaza aproximativ un minut.

2. Selecteaza oferta

Odata postata cererea, evaluatorii vor posta ofertele lor. Trebuie doar sa analizezi si selectezi oferta de la evaluatorul care ti se potriveste.

3. Predarea evaluarii

Evaluatorul selectat va primi datele tale de contact si va stabili impreuna cu tine data de predare a evaluarii si modalitatea de plata.

 
 

Expertiza isi spune cuvantul indiferent de domeniul de activitate. Serviciile unui evaluator autorizat sunt deseori solicitate, chiar daca pentru unii o asemenea actiune nu si-ar gasi aparent justificare.

Exista numeroase spete si situatii in care serviciile unui evaluator autorizat isi dovedesc insa necesitatea. Va prezentam in randurile urmatoare 3 astfel de cazuri:

  1. Evaluarea imobilelor

In acest caz este vorba despre stabilirea valorii reale, a valorii curente de piata a unui anumit imobil, in conditiile in care aceasta a cunoscut fluctuatii de-a lungul timpului, ajungand la un nivel diferit fata de cel initial.

Si in acest caz exista particularitati, situatii specifice in care se impune evaluarea.

Spre exemplu, poate fi vorba despre evaluarea unui imobil care urmeaza sa fie supus procesului de vanzare-cumparare. Solicitarea de evaluare o poate face fie cumparatorul, care doreste sa se asigure de faptul ca respectivul imobil nu este supraevaluat, fie vanzatorul, care nu isi doreste sa subevalueze imobilul, pentru a obtine un pret cat mai avantajos.

O alta situatie se refera la evaluarea imobilelor pentru stabilirea sumei impozabile aferente cladirilor unde se desfasoara activitati economice, cladiri nerezidentiale – si lista poate continua.

  1. Evaluarea bunurilor mobile

Din motive similare cu cele mentionate anterior, pentru evaluarea bunurilor mobile trebuie sa se apeleze de asemenea la experti in domeniu. De regula este vorba de evaluatori autorizati care au parcurs toti pasii pentru a obtine aceasta calitate, pe care ii puteti gasi solicitand o oferta direct din cadrul platformei noastre www.evaluari24.ro.

Acest tip de evaluare se realizeaza de asemenea in diverse situatii, insa obiectivul sau principal este stabilirea unei valori clare a masinilor, autoturismelor, utilajelor, echipamentelor, marfurilor sau oricaror altor bunuri mobile, pentru ca proprietarii acestora sa poata lua ulterior decizii pe deplin informate atunci cand vine vorba de tranzactionarea lor.

  1. Evaluarea intreprinderilor

Inclusiv in cazul evaluarilor efectuate asupra intreprinderilor, respectiv a activelor detinute de acestea, pot sa apara vicii care sa duca in final la subevaluarea sau supraevaluarea unor elemente. Contractarea unui evaluator autorizat este in acest caz calea de urmat. Iata si cateva avantaje ale evaluarilor intreprinderilor:

  • Ofera o imagine clara asupra situatiei patrimoniale, obligatoriu de cunoscut atunci cand este vorba despre fuziuni, achizitii, insolventa sau lichidari de societati comerciale.
  • Delimiteaza corect valoarea partilor sociale ale fiecarui asociat la un anumit moment, in asa fel incat orice neintelegeri sau eventuale separari sa se soldeze cunoscand exact acest aspect.
  • Identifica oportunitati de dezvoltare, puncte forte, puncte slabe si amenintari curente ale unei intreprinderi. Evaluarea poate fi privita astfel ca o analiza SWOT, care va informa corespunzator proprietarii business-ului cu privire la directiile in care trebuie sa canalizeze resurse pentru a inlatura eventuale amenintari, dar si acele oportunitati care pot fi fructificate pentru a conduce la dezvoltarea business-ului conform planului de afaceri stabilit initial.

Aceste 3 cazuri despre care am mentionat cateva detalii in randurile anterioare sunt insa doar o mica parte din aria extinsa de situatii in care serviciile unui evaluator autorizat sunt cu siguranta necesare si utile.

Platforma Evaluari24.ro a fost conceputa pentru a veni in ajutorul celor interesati de servicii de evaluare din cele mai diverse, realizate de profesionisti specializati si autorizati. Indiferent de volumul si complexitatea evaluarilor ce trebuie realizate, cei interesati vor putea gasi in reteaua de evaluator persoana/persoanele care pot sa ofere serviciile solicitate.

Intr-o maniera simpla, prin crearea unui cont, platforma noastra reprezinta o punte de legatura intre solicitantii serviciilor de evaluare si ofertantii de pe aceasta piata. Pentru mai multe informatii, consultantii nostri va stau la dispozitie.

De ce sa lucrezi cu Evaluari24.ro?

Cere oferte gratuit

Vrei să obţii oferte multiple de la peste 500 de evaluatori, fără să te chinui să cauţi de unul singur? Atunci contactează-ne! Nu te costă nimic!

Solicita oferte!

Evaluatori în toată ţara

Majoritatea evaluatorilor din mediul online din România lucrează cu noi. Peste 500 de evaluatori îşi depun ofertele pe platforma noastră. Suntem cea mai mare platfoma din Romania!

Solicita oferte!

Ofertare rapidă

Ai nevoie de o evaluare urgentă? Nici o problema! Îţi găsim un evaluator chiar şi în 24 de minute! Contactează-ne, iar noi ne ocupăm de restul.

Completeaza formularul!

Garantii Multiple

Evaluatorii inscrisi in platforma ofera garantii multiple pentru serviciile prestate. Analizeaza si selecteaza evaluatorii care iti ofera cele mai bune garantii si beneficii!

Completeaza formularul!