Cum poti obtine o evaluare ANEVAR in 3 pasi simpli?

1. Completeaza formularul

Trebuie sa completezi formularul pentru ca noi sa intelegem ce trebuie evaluat, dureaza aproximativ un minut. Vezi formularul!

2. Selecteaza oferta

Odata postata cererea, evaluatorii vor posta ofertele lor. Trebuie doar sa analizezi si selectezi oferta de la evaluatorul care ti se potriveste.

3. Predarea evaluarii

Evaluatorul selectat va primi datele tale de contact si va stabili impreuna cu tine data de predare a evaluarii si modalitatea de plata.

Fiecare decizie importanta trebuie luata mereu cu responsabilitate si la fel este si cea legata de serviciile unui evaluator imobiliar. Lasand la o parte faptul ca este esential ca acesta sa aiba anumite competente si o experienta pe masura si alte aspecte conteaza vizavi de o astfel de alegere. Pentru ca activam pe aceasta nisa si ne-am specializat pe ramuri diverse, iti iesim in intampinare atat cu serviciile dorite, cat si cu o serie de recomandari privind alegerea evaluatorului imobiliar potrivit.

Care sunt aspectele definitorii in alegerea evaluatorului imobiliar?

Ceea ce trebuie sa stii de la bun inceput e ca ai nevoie de serviciile unui evaluator care este in primul rand membru ANEVAR. Este vorba despre asociatia profesionala in care se formeaza evaluatorii in raport cu legislatia in vigoare. Reprezinta modalitatea specialistului de a-i demonstra clientului ca ofera servicii in raport cu standardele de evaluare ce se impun.

Tot in acest mod clientul este asigurat de faptul ca persoana care ii furnizeaza serviciile intelege pe deplin misiunea pe care o are si totodata este in deplinatatea cunostinelor de profil, indiferent de tipul proprietatii de evaluat sau a zonei. Stiai ca un evaluator imobiliar trebuie sa refuze evaluarea in conditiile in care nu dispune de toate resursele necesare pentru a o finaliza cu succes?

De asemenea, un aspect de inclus in lista cu criterii de selectie este desigur pretul. Se spune ca acest factor nu ar trebui sa aiba o prea mare influenta, insa raportarea la el este necesara. De altfel este un mod in care iti poti da seama intr-o oarecare masura de calitatea serviciilor ce ti se vor furniza. Cand este unul rentabil, iar reputatia evaluatorului este una buna, stii ca mergi in directia potrivita. Ai in vedere deci ca pretul nu constituie intotdeauna o referinta de calitate, iar atunci cand acestea sunt prea mici pot atrage si costuri suplimentare indirecte. Informeaza-te legat de acest aspect inainte de a opta pentru o colaborare.

Intotdeauna pune in fata dorinta de a beneficia de serviciile unui evaluator imobiliar autorizat. Legitimatia ANEVAR este dovada pe care o poti solicita pentru a avea incredere ca iei decizia potrivita. De asemenea, dovada acreditarii este un mod de a castiga increderea specialistului. Aceasta este necesara in momentul in care se realizeaza inspectia proprietatii. Cand dovezile respective lipsesc, reorientarea spre un alt evaluator este o recomandare din partea noastra. Punem accent pe corectitudine si pe calitate, motiv pentru care facem intotdeauna aceste dovezi fata de clientii nostri. Respectul si transparenta sunt caracteristici esentiale pe care de asemenea trebuie sa le aiba evaluatorul.

Un alt factor cu putere de influenta in luarea unei decizii este timpul de predare al lucrarilor. Neaparat trebuie luat acesta in calcul, mai ales in cazul celor care doresc raspuns intr-un timp cat mai util. Cu toate acestea, stabilirea unui termen este modul ideal de a solutiona lucrurile. In orice caz, pentru ca o astfel de evaluare trebuie sa fie realizata cu responsabilitate, aceasta se extinde de obicei la peste 3 zile. Cu atat mai mare va fi timpul de lucru cu cat lucrarea prezinta un grad de complexitate ridicat. Iata deci ca un timp scurt de lucru nu se traduce in acest caz neaparat printr-un avantaj, ci ar putea fi un motiv de suspiciune pentru client.

Nu in cele din urma un aspect necesar de avut in vedere pentru o colaborare optima este semnarea contractului de prestare servicii cu evaluatorul ANEVAR ales. Este modalitatea optima de a-ti contura o imagine cat mai clara cu privire la proiectul ce se va realiza, respectiv dovada nerespectarii intelegerii initiale, daca este cazul. Potrivit standardelor de evaluare in vigoare, evaluatorul ANEVAR are obligatia de a incheia acest contract, in care de altfel trebuie sa mentioneze termenii de referinta cu privire la evaluare.

Va asteptam pe site-ul nostru evaluari24.ro cu servicii complete si consultanta in a realiza alegeri potrivite.

De ce sa lucrezi cu Evaluari24.ro?

Cere oferte gratuit

Vrei să obţii cele mai bune oferte, la cele mai mici preţuri, fără să te chinui să cauţi de unul singur? Atunci contactează-ne! Nu te costă nimic!

Solicita oferte!

Evaluatori în toată ţara

Majoritatea evaluatorilor din mediul online din România lucrează cu noi. Peste 500 de evaluatori îşi depun ofertele pe platforma noastră. Suntem cea mai mare platfoma din Romania!

Solicita oferte!

Ofertare rapidă

Ai nevoie de o evaluare urgentă? Nici o problema! Îţi găsim un evaluator chiar şi în 24 de minute! Contactează-ne, iar noi ne ocupăm de restul.

Completeaza formularul!

Garantii Multiple

Evaluatorii inscrisi in platforma ofera garantii multiple pentru serviciile prestate. Analizeaza si selecteaza evaluatorii care iti ofera cele mai bune garantii si beneficii!

Completeaza formularul!