Cum poti obtine o evaluare pentru impozitare in 3 pasi simpli?

1. Completeaza formularul

Trebuie sa completezi formularul pentru ca noi sa intelegem ce trebuie evaluat, dureaza aproximativ un minut.

2. Selecteaza oferta

Odata postata cererea, evaluatorii vor posta ofertele lor. Trebuie doar sa analizezi si selectezi oferta de la evaluatorul care ti se potriveste.

3. Predarea evaluarii

Evaluatorul selectat va primi datele tale de contact si va stabili impreuna cu tine data de predare a evaluarii si modalitatea de plata.

 
 

Daca o persoana fizica detine in proprietate o cladire nerezidentiala, achizitionata sau construita de peste 5 ani, modul de determinare al impozitului este cel prin intocmirea unui raport de evaluare pentru impozitare, fie prin aplicarea cotei marite de 2% asupra valorii impozabile determinate conform art. 457.

De regula impozitul rezultat prin aplicarea cotei de 2% asupra valorii impozabile determinate conform articolului anterior de cod fiscal este cu mult mai mare fata de impozitul rezultat prin aplicarea unei cote cuprinse in intervalul 0,2-1,3% asupra valorii impozabile rezultate in urma unui raport de evaluare pentru impozitare intocmit de catre un evaluator autorizat membru ANEVAR. Afla mai multe …Daca o persoana juridica detine in proprietate o cladire, achizitionata sau construita de peste 3 ani, modul de determinare al impozitului este cel prin intocmirea unui raport de evaluare pentru impozitare, fie prin aplicarea cotei marite de 5% asupra ultimei valori impozabile declarate Directiei de Taxe si Impozite Locale.

De regula impozitul rezultat prin aplicarea cotei de 5% asupra valorii anterioare este cu mult mai mare fata de impozitul rezultat prin aplicarea unei cote cuprinse in intervalul 0,2-1,3% asupra valorii impozabile rezultate in urma unui raport de evaluare pentru impozitare intocmit de catre un evaluator autorizat membru ANEVAR in cazul cladirilor nerezidentiale, respctiv prin aplicarea unei cote de 0,08-0,2% asupra valorii impozabile rezultate in urma unui raport de evaluare pentru impozitare intocmit de catre un evaluator autorizat membru ANEVAR in cazul cladirilor rezidentiale.  Afla mai multe …

De ce sa lucrezi cu Evaluari24.ro?

Cere oferte gratuit

Vrei să obţii oferte multiple de la peste 500 de evaluatori, fără să te chinui să cauţi de unul singur? Atunci contactează-ne! Nu te costă nimic!

Solicita oferte!

Evaluatori în toată ţara

Majoritatea evaluatorilor din mediul online din România lucrează cu noi. Peste 500 de evaluatori îşi depun ofertele pe platforma noastră. Suntem cea mai mare platfoma din Romania!

Solicita oferte!

Ofertare rapidă

Ai nevoie de o evaluare urgentă? Nici o problema! Îţi găsim un evaluator chiar şi în 24 de minute! Contactează-ne, iar noi ne ocupăm de restul.

Completeaza formularul!

Garantii Multiple

Evaluatorii inscrisi in platforma ofera garantii multiple pentru serviciile prestate. Analizeaza si selecteaza evaluatorii care iti ofera cele mai bune garantii si beneficii!

Completeaza formularul!