Dan D.

  • 4.94/5(9 Recenzii)
  • 70409 RON(106 Evaluari)

  • Telefon: 0722.******
  • Email: cont**@******

  • Locatia sediului:
  • Bucuresti

  • Locatii acoperite:
  • Toata tara

Descriere:

Activez in domeniul Loss Prevention (prevenirea pierderilor) din anul 2010. Am acumulat experiente din domenii diferite de activitate si fiecare provocare a fost o lectie din care am invatat. Dezvolt cu pasiune acest departement de Analiza a riscurilor si Loss Prevention si consider ca in acesti 10 ani de experienta am acoperit aproape toate situatiile si provocarile din domeniul securitatii private. Imi plce sa spun ca toata experienta mea este facuta doar in segmentul privat si cunostintele dombandite sunt atat din zona de teorie (cursuri si specilizari) cat si din zona de practica. Avem cleinti de la companii autohtone precum Romstal, ValRom, ValPlast pana la companii multinationale precum H&M, Zara, IKEA, JISK s.a. Suntem mandri ca si clientii nostri sunt ambasadorii cei mai importanti pentru noi si ne recomanda neconditioant. Orientarea noastre PRO client, a fost cel mai mare diferentiator si ne-au adus cele mai mari rezultate. Suntem mandri de ceea ce facem si facem cu pasiune.

Cont creat: 2018-04-11 | Accepta SEAP/SICAP | Mai mult de 10 ani experienta

Garantii oferite:
Garantie 200%. In cazul unor probleme, lucrarea se reface gratuit si se ramburseaza onorariul incasat!
Daca lucrarea nu se livreaza in timpul convenit, lucrarea este gratuita!
Se plateste amenda de catre evaluator in cazul unui control care descopera vulnerabilitati neacoperite.
Beneficii oferite:
Nu se percep taxe de urgenta.
Livrare gratuita oriunde in Romania.
Livrare in format electronic gratuit.
Relistarea raportului gratuit.
Certificarea ISO 9001

Cum poti obtine evaluarea dorita in 3 pasi simpli?

1. Completeaza formularul

Trebuie sa completezi formularul pentru ca noi sa intelegem ce trebuie evaluat, dureaza aproximativ un minut.

2. Selecteaza oferta

Odata postata cererea, evaluatorii vor posta ofertele lor. Trebuie doar sa analizezi si selectezi oferta de la evaluatorul care ti se potriveste.

3. Predarea evaluarii

Evaluatorul selectat va primi datele tale de contact si va stabili impreuna cu tine data de predare a evaluarii si modalitatea de plata.

 
 

De ce sa lucrezi cu Evaluari24.ro?

Cere oferte gratuit

Vrei să obţii oferte multiple de la peste 500 de evaluatori, fără să te chinui să cauţi de unul singur? Atunci contactează-ne! Nu te costă nimic!

Solicita oferte!

Evaluatori în toată ţara

Majoritatea evaluatorilor din mediul online din România lucrează cu noi. Peste 500 de evaluatori îşi depun ofertele pe platforma noastră. Suntem cea mai mare platfoma din Romania!

Solicita oferte!

Ofertare rapidă

Ai nevoie de o evaluare urgentă? Nici o problema! Îţi găsim un evaluator chiar şi în 24 de minute! Contactează-ne, iar noi ne ocupăm de restul.

Completeaza formularul!

Garantii Multiple

Evaluatorii inscrisi in platforma ofera garantii multiple pentru serviciile prestate. Analizeaza si selecteaza evaluatorii care iti ofera cele mai bune garantii si beneficii!

Completeaza formularul!