Ai nevoie de un evaluator imobiliar in Alba Iulia?
Tu alegi pretul cel mai bun!


  • Oferte de la evaluatori verificati!
  • Primesti oferte multiple rapid!
  • Economisesti timp si bani!

Obtine oferte in 3 pasi

1. Completeaza formularul

Trebuie sa completezi formularul pentru ca noi sa intelegem ce trebuie evaluat, dureaza aproximativ un minut.

2. Selecteaza oferta

Odata postata cererea, evaluatorii vor posta ofertele lor. Trebuie doar sa analizezi si selectezi oferta de la evaluatorul care ti se potriveste.

3. Predarea evaluarii

Evaluatorul selectat va primi datele tale de contact si va stabili impreuna cu tine data de predare a evaluarii si modalitatea de plata.

 
 

Top evaluatori imobiliari in Alba IuliaCele mai recente lucrari:

Lucrarea numarul 143429 - Evaluare proprietati imobliare (ANEVAR) Casa Vanzare/Cumparare Alba Iulia
Servicii solicitate: Evaluare proprietati imobliare (ANEVAR) Tipul imobilului: Casa Suprafata imobil: 60 Suprafata teren: Scopul Evaluarii: Vanzare/Cumparare Tipul proprietarului: Persoane fizica Localitatea: Alba Iulia, Alba Termen de predare:
Licitatia numarul 56809 - Evaluare casa si teren, in Oarda de Jos, Alba
Solicitare evaluare casa si teren, in Oarda de Jos, AlbaSuprafata casa: 200 mpSuprafata teren: 457 mpScop: informare clientClientul este disponibil si astazi
Licitatia numarul 2252 - Evaluare apartament - Balta Alba
Solicitare evaluare spatiul mixt destinatie de locuinta si sediu social.Apartament cu 3 camere - zona Dristor - Sector 3 Balta AlbaScop ImpozitareProprietar persoana fizica

De ce sa lucrezi cu Evaluari24.ro?

Cere oferte gratuit

Vrei să obţii oferte multiple de la peste 500 de evaluatori, fără să te chinui să cauţi de unul singur? Atunci contactează-ne! Nu te costă nimic!

Solicita oferte!

Evaluatori în toată ţara

Majoritatea evaluatorilor din mediul online din România lucrează cu noi. Peste 500 de evaluatori îşi depun ofertele pe platforma noastră. Suntem cea mai mare platfoma din Romania!

Solicita oferte!

Ofertare rapidă

Ai nevoie de o evaluare urgentă? Nici o problema! Îţi găsim un evaluator chiar şi în 24 de minute! Contactează-ne, iar noi ne ocupăm de restul.

Completeaza formularul!

Garantii Multiple

Evaluatorii inscrisi in platforma ofera garantii multiple pentru serviciile prestate. Analizeaza si selecteaza evaluatorii care iti ofera cele mai bune garantii si beneficii!

Completeaza formularul!